Milan Zvekich van Chiropractie Zuid geeft aan dat hij werkt volgens de filosofie: ‘Je gezond voelen is goed, gezond zijn is beter, gezond blijven is het beste. “Ik behandel mensen en niet alleen hun klachten. In mijn praktijk stimuleer ik gezondheid en ben ik niet bezig met het bestrijden van alleen de symptomen”, aldus Milan.

De roots van Milan liggen in voormalig Joegoslavië. Geboren is hij in de buurt van Belgrado en na 2 jaar is hij met zijn ouders vertrokken naar Canada. Vanwege het werk van zijn vader in de petrochemische industrie, heeft hij heel wat van de wereld gezien. Een groot deel van zijn jeugd woonde hij in Canada maar hij bracht ook tijd door in Indonesië, Libië en in de USA. In de Verenigde Staten heeft hij zijn studie tot Chiropractor afgerond. Een maand na zijn afstuderen is hij, samen met zijn vrouw naar Maleisië vertrokken om daar te gaan werken.

Zijn allereerste patiënt kan hij zich nog heel goed herinneren. Milan: “Ik ging rechtstreeks van het vliegveld naar de praktijk en kon direct aan de slag met mijn allereerste patiënt”. In totaal heeft hij uiteindelijk 4 jaar in Maleisië gewerkt. Na een vakantie in Praag (“leuk om weer eens in de kou te zijn en sneeuw te zien”) zag hij op internet een vacature in Heerlen. Niet lang daarna is hij in Heerlen begonnen. Na 11 jaar daar gewerkt te hebben werd het tijd voor zijn eigen praktijk.

Sinds 2014 is Milan actief in zijn eigen praktijk Chiropractie Zuid, die hij samen met assistente Nicole en Chantal runt. Inmiddels is er naast de vestiging in Rothem/Meerssen ook een praktijk in Eijsden. img_2069

Milan geeft aan dat veel mensen denken dat ze alleen met rugklachten bij mij terecht kunnen. Niets is echter minder waar. “Ik ben een allround Chiropractor en je kunt dan ook terecht met allerlei klachten zoals hernia, migraine, kaak- en aangezichtspijn, nek-, schouder- en armpijn, RSI, artrose, hoofdpijn, scoliose, ischias, sportblessures en zwangerschapsklachten.